from €0,00
Book Now

Online Booking

Μύκονος (JMK)

Μύκονος, Κυκλάδες
Not Rated

Duration

Tour Type

Specific Tour

Group Size

Unlimited

Languages

___

Overview

Mύκονος

Είναι θα λέγαμε σχεδόν “μαγικό” το πόσο διαφορετικές ανάγκες ικανοποιεί στο ταξιδιωτικό κοινό η κράτηση ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου για Μύκονο:

Κάποιοι αγοράζοντας εισιτήριο πλοίου προς Μύκονο επιζητούν την γεύση επαναφοράς στην προ Covid εποχή, καθώς το νησί συγκαταλέγεται πλέον στη λίστα “ασφαλών περιοχών”.

Άλλοι προγραμματίζοντας ένα ταξίδι στην “Βασίλισσα των Κυκλάδων” αναζητούν την αίσθηση ευζωίας και λάμψης που υπόσχεται- έννοιες ταυτόσημες με την προσωπικότητα του νησιού.

“Σε αυτό το νησί ακόμη και όταν σου σερβίρουν ελληνική σαλάτα, νιώθεις αστέρας του Χόλιγουντ”, χαριτολογούν λέγοντας για αυτή οι “φανατικοί οπαδοί” της.

Αρκετοί είναι εκείνοι που θεωρούν την επιστροφή τους στο κοσμοπολίτικο νησί “καθήκον” προς τον εαυτό τους, μένοντας πιστοί κάθε χρόνο στο ραντεβού τους.

Όσοι από την άλλη δεν είχαν την ευκαιρία να την επισκεφθούν, ανυπομονούν να γνωρίσουν τον λόγο πρωτοκαθεδρίας της μεταξύ των κορυφαίων τουριστικών προορισμών.

Σε κάθε περίπτωση, ο πλέον αξιόπιστος τρόπος κράτησης εισιτηρίων πλοίου για Μύκονο δεν είναι άλλος από το σύστημα online booking της εταιρείας μας.

Η Greektrip, συνεργαζόμενη με όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες της χώρας και με ευρεία κάλυψη σύνδεσης μεταξύ λιμανιών, εξυπηρετεί αγορές σε πραγματικό χρόνο.

Χωρίς αναμονή στην ουρά και από την άνεση του χώρου σας, προμηθεύεστε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια προς Μύκονο, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Απαιτούνται ελάχιστα μόνο κλικς στην μηχανή αναζήτησής μας για να είστε βέβαιοι πως προσεχώς θα ανακαλύψετε ή θα θυμηθείτε:

  • Πόση ομορφιά χωράει στην Χώρα του νησιού, με την χαρακτηριστική αρχιτεκτονική και τα ασβεστωμένα σοκάκια που λάμπουν κάτω από τον κυκλαδίτικο ήλιο.
  • Που συχνάζει το διεθνές τζετ σετ και για ποιο λόγο οι διάσημοι του παγκόσμιου καλλιτεχνικού στερεώματος επιλέγουν σταθερά την Μύκονο για διακοπές.
  • Πόσο δύσκολα καταλήγει κάποιος στο ποια είναι η καλύτερη παραλία όταν οι περισσότερες του νησιού είναι εκπληκτικές- Φτελιά, Ψαρού ή Super Paradise;
  • Πόσο ρομαντισμό αντέχει κανείς όταν αντικρίσει την γραφική γειτονιά της Μικρής Βενετίας με τα πολύχρωμα “μπουντιά” που κρέμονται πάνω από την θάλασσα.
  • Πως η τοπική γαστρονομία μετατρέπεται σε γκουρμέ πιάτο και ένας καφές με θέα το Αιγαίο σε μοναδική εμπειρία απόλαυσης και πολυτέλειας.
  • Τι είναι τελικά ποιο έντονο στο νησί της Μυκόνου: H διασκέδαση που εγγυάται στους επισκέπτες της ή οι άνεμοί του που “ταράζουν” την ανία;

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μύκονος

Παλιό και Νέο Λιμάνι εξυπηρετούν την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Μυκόνου με τα υπόλοιπα κυκλαδίτικα νησιά, την ηπειρωτική Ελλάδα, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.

Παρότι δρομολόγια από/προς Μύκονο πραγματοποιούνται καθ’όλη την διάρκεια της χρονιάς, η πυκνότητά τους αυξάνεται θεαματικά την θερινή περίοδο.
Στην Greektrip προσφέρουμε υπεύθυνα την δυνατότητα να κλείσετε έγκαιρα και αβίαστα ηλεκτρονικά τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια, αποφεύγοντας το συνωστισμό και την ταλαιπωρία.

Επιλέξτε εύκολα μέσω της μηχανής κρατήσεων τον επιθυμητό τύπο ταξιδιού (συμβατικό ή ταχύπλοο), την ημερομηνία πραγματοποίησης δρομολογίου και ξεκινήστε να μετράτε αντίστροφα.

Εισιτήρια πλοίων από Αθήνα για Μύκονο

Η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Αθήνας με το νησί της Μυκόνου πραγματοποιείται μέσω των λιμανιών της Ραφήνας και του Πειραιά.

Το δρομολόγιο “Ραφήνα- Μύκονος” είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στις προτιμήσεις του ταξιδιωτικού κοινού λόγω της μικρής χρονικής του διάρκειας (περίπου 2.5 ώρες).

Αρκετοί ωστόσο επιλέγουν να ταξιδέψουν προς Μύκονο από τον Πειραιά, το λιμάνι του οποίου βρίσκεται σε μεγαλύτερη εγγύτητα από το κέντρο της Αθήνας.

Η μέση διάρκεια ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού “Πειραιάς- Μύκονος” είναι 3 ώρες με ferry ή 5 ώρες με συμβατικό πλοίο.

Εισιτήρια πλοίων από/προς Μύκονο για λοιπές Κυκλάδες

Για όσους ενδιαφέρονται να βιώσουν την απόλυτη κυκλαδίτικη εμπειρία, η Μύκονος ενδείκνυται ως η ιδανική αφετηρία εξόρμησης στα υπόλοιπα νησιά του συμπλέγματος.

Ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο από Μύκονο προς Σύρο ή Τήνο, εξασφαλίζει την μετάβασή σας στα γειτονικά νησιά σε 30 περίπου λεπτά.

Η διάρκεια ενός δρομολογίου “Μύκονος- Νάξος” υπολογίζεται στα 45 λεπτά, ενώ του “Μύκονος- Πάρος” σε μιάμιση ώρα.

Αν διαθέτετε λίγο παραπάνω ελεύθερο χρόνο, μπορείτε να συνδυάσετε τις διακοπές σας στην Μύκονο με μια επίσκεψη στην Σαντορίνη.

Κάνοντας έγκαιρα κράτηση εισιτηρίου “Μύκονος-Σαντορίνη” μέσω του συστήματος online booking της Greektrip, μπορείτε σε 2.5 μόλις ώρες να προσεγγίσετε το “αντίπαλο δέος”.

Τοποθεσία Λιμανιού

Μύκονος, Κυκλάδες
from €0,00

Μπορεί να σας αρέσουν επίσης