Εισιτήρια από Κυλλήνη για Ζάκυνθο

Zakynthos

Η Ζάκυνθος, γνωστή διεθνώς και με το όνομα «Τζάντε», ή Φιόρο του Λεβάντε (= Άνθος της Ανατολής) κατά τους Βενετσιάνους, είναι ένα από τα νησιά των Επτανήσων. Είναι το ενδέκατο σε έκταση ελληνικό νησί και το τρίτο (μετά την Κεφαλονιά και την Κέρκυρα) και δεύτερο σε πληθυσμό νησί των Ιονίων νήσων.

Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά της Ελλάδας, για την έντονη νυχτερινή ζωή της και για τις υπέροχες παραλίες της. Αν θέλετε να διασκεδάσετε στις παραλίες  Λαγανά, Τσιλιβή, Αργάσι, Καλαμάκι, Αλυκές θα ζήσετε ένα ατέλειωτο beach party.  Από τις πιο γνωστές  παραλίες  του νησιού , είναι η παραλία Ναυάγιο, που σου προσφέρει ένα θέαμα που κόβει την ανάσα και το Κερί που έχει μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.

Ο κόλπος του Λαγανά, με τη μαγευτική παραλία του, έχει ανακυρηχθεί από το 1999 Εθνικό Πάρκο καθώς είναι τόπος ωοτοκίας της υπό εξαφάνιση χελώνας  Caretta Caretta. Από την άνοιξη ξεκινούν από τον κόλπο της Λιβύης και τη Β. Αδριατική, για να έρθουν εδώ και να αφήσουν τα αυγά τους στις παραλίες Γέρακα, Δάφνη, Καλαμάκι, Μαραθονήσι και κυρίως στα Σεκάνια, ανατολικά του Λαγανά.