Ακτοπλοϊκά για Σαντορίνη

Μια κράτηση εισιτηρίων πλοίου για Σαντορίνη σήμαινε ανέκαθεν για το ταξιδιωτικό κοινό πολλά περισσότερα από αγορά υπηρεσιών μετάβασης σε τουριστικό προορισμό:

Την ικανοποίηση του φυσιολατρικού του ενστίκτου, καθώς αντικρίζει την άγρια ομορφιά της ηφαιστειακής λάβας και το διασημότερο ηλιοβασίλεμα στον κόσμο.

Την ανάγκη του να κερδίσει τις διαδικτυακές εντυπώσεις και να δημιουργήσει αναμνήσεις, απαθανατίζοντας τον παραπάνω συνδυασμό στο ίδιο φωτογραφικό κλικ.

Την επιθυμία του να εξερευνήσει τον τόπο όπου η πολυτέλεια και η κομψότητα υπογραμμίζουν την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και δυναμιτίζουν τις αισθήσεις.

Την εκπλήρωση της περιέργειάς του να κατανοήσει το γιατί άτομα κάθε γωνιάς του πλανήτη εντοπίζουν με ευκολία στον χάρτη την κουκκίδα της Σαντορίνης.

Η επίγνωση της υψηλής επισκεψιμότητας του νησιού- ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες- συχνά προϊδεάζει τους ενδιαφερόμενους για πολύωρη αναμονή σε ουρές για ένα εισιτήριο.

Στην Greektrip διευκολύνουμε τις αποφάσεις σας προσφέροντας τη δυνατότητα να κλείσετε ηλεκτρονικά τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια για Σαντορίνη, γρήγορα και έγκαιρα.

Με εμπειρία 41 ετών στον τομέα έκδοσης εισιτηρίων πλοίων και συνεργαζόμενοι με όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείας της χώρας παρέχουμε με συνέπεια αξιόπιστες λύσεις.

Μέσω του συστήματος online booking της εταιρείας μας, θα διαπιστώσετε πως χρειάζονται ελάχιστα μόνο κλικς για να βρεθείτε πιο κοντά στην Σαντορίνη.

Αρκετοί υποστηρίζουν πως το ταξίδι προς το συγκεκριμένο νησί είναι κάτι που ο καθένας οφείλει να πραγματοποιήσει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του:

  • Για την επιβλητική θέα του ενεργού ηφαιστείου από το κοσμοπολίτικο στέκι των Φηρών, καθώς απολαμβάνει το ποιοτικό σαντορινιό κρασί του.
  • Για το απερίγραπτο συναίσθημα που προκαλεί η δύση του ηλίου στο γαλάζιο του Αιγαίου όταν το παρακολουθεί από κάποιο μπαλκόνι της Καλντέρας.
  • Για να ερωτευτεί ξανά από την αρχή το έτερόν του ήμισι καθώς σεργιανά μαζί του στα γραφικά σοκάκια της Οίας.
  • Για να επαναπροσδιορίσει την έννοια “ρομαντισμός” ενώ περιφέρεται στα φιδογυριστά πλακόστρωτα του Ημεροβιγλίου με τα παραδοσιακά κυκλαδίτικα σπίτια.
  • Για να κολυμπήσει σε παραλίες που παραπέμπουν σε κάτι “μεταφυσικό” και αποτελούν από μόνες τους μια εμπειρία. (Κόκκινη Παραλία, Μαύρη Παραλία, Περίσσα κ.α).

Εξασφαλίστε εύκολα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Σαντορίνη μέσω του συστήματος online booking της Greektrip. Απολαύστε το κυκλαδίτικο όνειρο με τα μάτια ανοιχτά.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Σαντορίνη

Το Κεντρικό Λιμάνι του Αθηνιού και ο Λιμένας Θήρας συνδέουν ακτοπλοϊκά τη Σαντορίνη με την ηπειρωτική Ελλάδα, την Κρήτη και τις υπόλοιπες Κυκλάδες.

Η απόσταση μεταξύ λιμανιού αναχώρησης- προορισμού και ο επιλεχθείς τύπος πλοίου (ταχύπλοο ή συμβατικό) καθορίζουν το κόστος και τη διάρκεια δρομολογίου.

Την θερινή σεζόν τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από/προς Σαντορίνη πολλαπλασιάζονται θεαματικά και οι “αγώνες στο γκισέ” για εισιτήρια πλοίων διαδέχεται ο ένας τον άλλο.

Προμηθευτείτε τα εισιτήρια πλοίων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας μέσω της εφαρμογής online κράτησης της εταιρείας μας, ανεμπόδιστα, άνετα και με ασφάλεια.

Εισιτήρια πλοίων από Αθήνα για Σαντορίνη

Για όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν από Αθήνα προς Σαντορίνη, τα λιμάνια που εξυπηρετούν τη σύνδεση είναι αυτά του Πειραιά, Ραφήνας.

Καθώς το δρομολόγιο “Πειραιάς- Σαντορίνη” εξυπηρετεί πληθώρα τύπων πλοίου, το κόστος και η διάρκεια της ακτοπλοϊκής διαδρομής ποικίλουν.

Η μέση διάρκεια ταξιδιού με ταχύπλοο είναι συνήθως 5 ώρες, ενώ με συμβατικό πλοίο υπολογίζεται περίπου στις 9, βάσει των καιρικών συνθηκών.

Εναλλακτικά, τα δρομολόγια “Ραφήνα- Θήρα” που αυξάνονται τους καλοκαιρινούς μήνες έχουν μέση διάρκεια τις 4.5 ώρες (με ταχύπλοο ή καταμαράν).

Εισιτήρια πλοίων από/προς Σαντορίνη για λοιπές Κυκλάδες

Αν ένα εισιτήριο πλοίου για Σαντορίνη γέμισε τις ημέρες σας με “φως” σκεφθείτε πως θα ήταν αν ανακαλύπτατε και τα γειτονικά της νησιά.

To σύστημα ηλεκτρονικής κράτησης ακτοπλοϊκών της Greektrip είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε ώστε να ενδώσετε στον πειρασμό για το maximum των Κυκλάδων.

Χρειάζονται μόλις 40 λεπτά ταξιδιού με ταχύπλοο για το δρομολόγιο “Σαντορίνη- Φολέγανδρος” και 2 περίπου ώρες ταξιδιού για το “Σαντορίνη- Ίος”.

Και επειδή σε κάθε νησί- ακόμη και όταν αυτό είναι η Σαντορίνη- βρίσκεται πάντα κάποιος “αιώνιος οπαδός” της Μυκόνου, υπάρχει λύση:

Το δρομολόγιο “Σαντορίνη- Μύκονος” πραγματοποιείται ανελλιπώς τουλάχιστον δύο φορές κάθε μέρα και η διάρκεια πλεύσης του πλοίου υπολογίζεται στις 2.5 περίπου ώρες.